Ahmet Nur Çebi: Keşke Şenol Güneş Beşiktaş'ta Kalsaydı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi basın toplantısında açıklamalar yaptı. 

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları

Biz hesap soracağız diye bir iddiayla gelmedik. Biz de bağımsız denetim raporlarını geç de olsa aldık. İhraç etme gibi durdumuz yok. Bunlar Beşiktaş genel kurulunun kararlarıdır. Bu sezon transferde çok dikkatli bir tutum sergiledik. çok tasarruflu bir transfer dönemi geçirdik. Bonservis bedeli ödemedik. Uçağından ve menajerlik ücretlerinde de büyük fedakarlık yaptık. yapmadığımız transferler de eleştirdi. bizler bu transferi ekip olarak yaptık. Başarılı olduğumuzu da göreceksiniz. Beşer yıllık sözleşmelerle 3-5 futbolcu var. Ocak ayında forvet transferi yapacağız. Her şeyin en iyisini yaptık. 

Nazım Sangare transferinde rakam çok yüksekti. Sayın Antalyaspor başkanıyla aramızda olan konuşmalar oldu. Ancak bahsettiği gibi olmadı. Bu aramızda yaşanan konuşmalardı. 

Douglas 1 yıldır sakat. Sakatlığı geçmesine rağmen PAOK maçında kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek oynamadı. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Lens ise beklediğimiz performansın altında. Ama bunlar bizim futbolcumuz, onlardan yararlanabiliriz. 

Sergen Yalçın'ın açıklamalarına yanıt

Hocamızın istediği bazı oyuncuları da aldık. Onun onaylamadığı oyuncuları da almadık. Kendisine bunu sorarsanız kendisinden bu yanıtı alabilirsiniz. 

Genç futbolcuların Alanyaspor'a transfer edilmesi

Bu kesinlikle Beşiktaş'ı karıştırmak isteyen kişilerin algısı. Altyapıdan ne kadar çok futbolcunun A Takımda olduğunu anlatmama gerek yok. Bazı oyuncularımızın A takımda yer bulamadığı zaman kendilerini geliştirmesi için kiraya veriyorsunuz. Bu sezon rezerv ligden biri Beşiktaş olmak üzere 3 takım katılmak istedi. TFF de rezerv ligi iptal etti. Birçok takıma kiralık gitti. Alanyaspor'da sadece iki futbolcumuz var. Alanyaspor gibi Süper Lig'de mücadele eden bir takımda mücadele edecekler. Bu güzel bir şey. İleride herhangi bir takıma satılması durumunda yüzde 20 bu takımlara bonus verilecektir. 

Dorukhan Toköz hakkında 

Beşiktaş'ta futbol oynamak isterse Dorukhan'a kapımız açık. İstemez ise hiç bir futbolcuyu zorla takımda tutmayız.  

Yardımcı Hoca konusunda ise Sergen Hocamızla görüşmeler sürüyor. 

N'Konodou konusunda teknik direktörümüzle karar verdik. Tyler Boyd'la da çalışmalarımız sürecek.

Sergen Yalçın'la sözleşme yenilenecek mi?

Sergen Hoca bizim için değerlidir. Kendisi bizimle sözleşme imzalamak isterse biz de imzalarız. 

Futbol A.Ş.'nin en büyük hissedarı Beşiktaş değeridir. Erdal Torunoğulları futbol A.Ş'nin başındadır. Cenk Sümer futbol Anonim şirketi yönetim kurulu üyesidir. 

Abdullah Avcı'nın tazminatı 

Abdullah Avcı'nın ekonomilerine çok düşkündürler. Abdullah Avcı'nın avukatının açıklamalarına anlam veremedik. Abdullah Avcı haklarından vazgeçerse biz de kendisine sevgi ve saygılarımızı sunarız. 

Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic'in durumu 

Erdal Torunoğulları: Oğuzhan ve Ljajic hocamızla çok iyi çalışıyor. Altyapımız çok iyi.. Güven, Hasic, Rıdvan gibi gençlerimiz var. Sabırlı bir planlamayla olur. Beşiktaş Kulübü bir dernek var. Porto ve Benfica da bunu menajerlik şirketi kuramazsınız çünkü Beşiktaş dernek statüsündedir. 

Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığımız için üzgünüz. Ama bu bu bizim geç transfer yaptığımız anlamına gelmez. Bugünün bir yıllık başarısı 5 yıllık sözleşmeler yapıp kulübü büyük zarara uğratabilirdik. PAOK maçını dışarıda oynadık. 

Kulübe ne kadar destek verdi? 

Beşiktaş'ın başının öne eğilmemesi için destek oluyorum. Bu benim özelim. Bunların yazılıp çizilmesi beni üzüyor. 

Bize Zaman Bile Verilmedi 

10 iyi transfer yaptık. Genç transferlerle iyi bir takım kurduk. Mensah transferi bizi zorladı. Ama Kayserispor Başkanı dimdik durdu, kendisine çok dik duruşundan dolayı teşekkür ederim. 

Temlikli olmayan bir tek ben varım! 

Bire üç verilen üç verilen sözleşmeler elimizi, kolumuzu bağladık. Biz palanlamamızı çok iyi yapıyoruz. Kulüpte temlik olmayan bir tek ben varım. Başkaları ceketi bırakıp kaçmış, biz bankalardan o ceketi almaya çalışıyoruz. 

Şenol Güneş KeşkeBeşiktaş'ta Kalsaydı 

Milli takımımız iyi yolda. Takımımız gençleşti. Ama oynayanların çoğunun başka ülkelerden gelmeleri dikkat çekici. Tabii ki onlar da bizim evlatlarımız. Şenol Güneş iyi işler yapıyor. Şenol Hoca Beşiktaş'tta da çok iyi işler yaptı. Ancak gereksiz yıpratmalarla takımdan uzaklaşmak zorunda kaldı. Şenol Hocamız keşke takımda kalsaydı ama maalesef o da yapılan algı operasyonlarıyla takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI