Ahmet Nur Çebi Liderliği Sergen Yalçın'a Verdi

Beşiktaş'ın başarısının sırrı... Başarı geldikçe Başkan Ahmet Nur Çebi rol çalmıyor.

Başarı geldikçe Başkan Ahmet Nur Çebi rol çalmıyor. Sergen Yalçın’a camianın liderliğini veriyor. Mandzukic deniyor, beraber söyleniyor, Hulk deniyor. Beraber açıklaması yapılıyor. Artık her kafadan bir ses çıkmıyor.

Kafası rahatlayan teknik direktör Sergen Yalçın ise sürekli yeni oyun formatları geliştiriyor. Rakiplerin bir önceki oyun formatlarını çözmesinden sonra vakit kaybetmeden yeni bir format belirliyor. Her hafta oyununa yenilikler katıyor. Kapalı savunmaya merkezden hücum, ara paslar Beşiktaş’a sürekli goller getiriyor. Sergen Yalçın'ın oyun formatı her hafta biraz daha Jürgen Klopp’un izleri taşımaya devam ediyor.

Ancak Sergen’in en büyük özelliği takımına bireysel formatını yüklerken, rakibe göre de Avrupa’nın önde gelen teknik direktörlerinin formatından alıntılar yapıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI