Ahmet Nur Çebi 'ye baskı var

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimine sayılı günler kala Ahmet Nur Çebi’ye camia içinden ‘aday ol’ baskısı artarak devam ediyor.

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimine sayılı günler kala Ahmet Nur Çebi’ye camia içinden ‘aday ol’ baskısı artarak devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü Beşiktaşlıların organize ettiği bir barbekü partisinde Çebi, aday olması yönündeki bir soruya “Ara sıra ’Hadi başkan’ diyorlar. Açık söyleyeyim ben de keyif alıyorum. Doğru zamanda doğru işler yapmayanlar etraflarına da zarar verirler. Kimseyi mahcup etmek istemiyorum. Bir gün Beşiktaş’ta görevi tekrar almayı ya da başkanlık yapmayı arzu ettiğimi herkes biliyor, kimseden saklamadım. Müsaade edin, kendi gerçeklerimle ve kulüp gerçekleriyle yapabildiğim hesaplarla doğru zamanı kendim tespit edeyim” cevabını vermişti.

Ahmet Nur Çebi, kararını verecek

Öte yandan camia içinde yine birçok kesimin Çebi’ye aday olması yönünde baskı yaptığı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı camiada aday olması için büyük baskı gören başarılı iş adamının bu konudaki kararını bu hafta içerisinde vermesi bekleniyor. 60 yaşındaki isim için şimdiden Siyah-Beyazlı camiada 1378 kongre üyesinin başkan adaylığı için imza topladığı bildirildi. Beşiktaş’ta başkan adayı olabilmek için 250 üyenin imza vermesi yeterli.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI