AHMET NUR ÇEBİ'DEN TARAFTARA ALİ KOÇ TEPKİSİ

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur çebi'den Beşiktaşlı taraftara sert tepki; ''Ali Koç'un gazına mı geliyorsun?'' diye tepki gösterdi. yin

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe derbisi için stada giderken bir taraftarla tartıştı. Çebi, Beşiktaş taraftarına "Ali Koç'un gazına mı geliyorsunuz?" diye çıkıştı. 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kritik derbi için Vodafone Park'a giden Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, bir Beşiktaş taraftarı ile yaşadığı diyalog gündem oldu.

Taraftara sinirlendi

Beşiktaş taraftarı arabasında bulunan Ahmet Nur Çebi'ye “Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz” dedi. Çebi ise bu duruma sinirlenerek "Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz?” diye cevap verdi. Çebi, bu cevabının ardından camını kapatarak arabası ile yoluna devam etti. Taraftar ise "Ali Koç'çu mu olduk şimdi!" diyerek tepki gösterdi.


Çebi'nin yöneticileriyle yaptığı durum değerlendirmesinde Trabzonspor'la ilgili olumsuz yapmamaları konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi. 

Ali Koç Beşiktaş'ı savunmuştu 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları ve 2010/11 sezonu ile ilgili yaptığı paylaşımlara yüksek perdeden tepki göstererek, TFF'nin içinde Trabzonspor'u destekleyen ve kararları Bordo-Mavili takımın çıkarları doğrultusunda alan bir kesimin varlığını iddia etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI