Ahmet Nur Çebi'den Tarihi Geri Vites!

Ahmet Nur Çebi yönetimindeki Beşiktaş Yönetimi, Fikret Orman'a sahip çıktı.

Kartalhaber ekibi Çağlayan Adliyesi'nden bildiriyor... Beşiktaşlı bir grup kongre üyesi geçtiğimiz yıl Siyah-Beyazlı kulübün eski başkan Fikret Orman'ın son dönemde yaptığı 510 bin TL'lik harcamaya itiraz ederek konuyu mahkemeye taşımıştı.  

Mahkemenin belirlediği bilirkişi heyeti yaptığı incelemede Beşiktaşlı kongre üyelerinin yaptığı incelemeyi haklı bularak Orman'ın Beşiktaş Kulübü'ne 510 bin TL. ödemesi gerektiğini mahkeme bildirdi. 

Ekim 2019'da "Fikret Orman ve ekibinden hesap soracağız" söylemiyle kongre üyelerine sözler veren Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler bilirkişinin o dönemin başkanı Fikret Orman ve yöneticileri aleyhinde aldığı bu karara itiraz etti. 

Çağlayan Adliyesi'nde görülen davada Beşiktaş'ı temsil eden avukatlar "Hayır Beşiktaş’ın Fikret Orman'dan alacağı yok, rapora itiraz ediyoruz" başvurusunda bulundular. 

Yönetim Kurulunun kendine ait %10’luk bütçeyi Genel Kurula sormadan %47 aşarak bilirkişi raporuyla 510 Milyon TL zarar ettirildiği tespit edilmiş mevcut yönetim kurulunun bunu red ettiği dava 28 Eylül 2021 tarihine ertelendi.

Çağlayan Adliyesi'nde toplanan bir grup Çebi'yi protesto etti. Beşiktaşlı kongre üyesi Avukat Aker Çıtak, "Beşiktaş Yönetiminin bilirkişiye itirazı nedeniyle dava ertelendi. Ahmet Nur Çebi ve yöneticilere yazıklar olsun" ifadesini kullandı. 


Gelişmeler Kartalhaber'de... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI