Ahmet Nur Çebi'nin listesinde kimler var?

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini divan kurulu başkanlığına temsil etti.

Beşiktaş'ta yeniden başkan seçilebilmek için göreve talip olan Ahmet Nur Çebi'nin listesi belli oldu. 

Çebi'nin gelecek haftaya kadar isimleri netleştirmesi bekleniyor. Listede mevcut yönetim kurulu listesindeki isimler yer alırken Genel Sekreter Mesut Urgancılar'ın listeye girip girmeme konusunda kararsız olduğu öğrenildi. 

Çebi'nin birçok iş insanına teklif götürdüğü ancak bu kişileri ikna edemediği belirtildi. Çebi'nin yaptığı görüşmelerde yöneticilik için  500 bin Euro hibe, 500 bin Euro da kulübe borç vermelerini istediği kaydedildi. Ancak iş ansanlarının bu teklifi çok budukları ve olumlu dönüş yapmadığı öğrenildi. Beşiktaş başkanının yeğeni Mesut Çebi'yi de listeye dahil ettiği sızan bilgiler arasında.  

Beşiktaş başkanının son olarak eski yönetici Erol Kaynar'a teklif götürdüğü ancak olumlu dönüş alamadığı öğrenildi. Çebi'nin daha önce Yıldırım Demirören döneminde yöneticilik yapan Kıvanç Oktay, Ertunç Soğancıoğlu ve Bülent Deriş'e de teklif götürdüğü iddia edildi. 

Çebi'nin listesinde şu isimler bulunuyor: 

Emre Kocadağ

Celal Aral

Hakan Dalbaltan

Arda Ödemiş

Özcan Bostan 

Serhan Çetinsaya

İnan Esen

Cem Eliş

Mesut Urgancılar

Selen Ersü 

Mahir Kaplan

Mesut Çebi 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI