Ahmet Nur Çebi'nin Transfer Politikası

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri...

Başkan seçildiği gün, “Beşiktaş’ın 1 kuruşu bize emanet” diyen Ahmet Nur Çebi, transferde ince eleyip sık dokumasıyla dikkat çekiyor. Bu yaz kadroya dahil edilen 6 futbolcunun hiçbirine imza parası ya da menajer komisyonu için kulübün kasasından para çıkmadı.

Beşiktaş taraftarları günlerdir yeni transfer bekliyor. Özellikle de 3 aydan bu yana  Burak Yılmaz’ın yerine alınacak santrforun kim olacağı merakla bekleniyor. Bu konuda Türkiye ve Avrupa medyasında çok sayıda santrfor yazıldı, çizildi. Mario Balotelli, Nikola Kalinic, Vincent Aboubakar, Mario Mandzukic, Papiss Cisse, Ze Luis ve Jose Callejon derken, son olarak Christian Benteke’nin ismi ortaya atıldı. 2020-21 sezonu 2 hafta önce başlamış olmasına rağmen transfer çalışmalarının bitmemesi Beşiktaş camiasında homurdanmalara yol açarken, “Neden hâlâ bir golcü alınmadı?” sorusu dilden dile dolaşıyor.

Kesinlikle taviz yok! 

Hürriyet'in haberine göre, bu kritik sorunun cevabı, başkan Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarında yer alıyor. Ahmet Nur Çebi, başkan seçildikten sonra yaptığı zafer konuşmasında, “Beşiktaş’ın şerefi, namusu, 1 kuruşu bize emanet. Söz veriyoruz” diyerek, kulübün parasını en doğru şekilde kullanacaklarını ifade etmişti. O gün söylediği sözler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Çebi, transferde olabildiğince dikkatli davranıyor. Nitekim bu yaz kadroya dahil edilen Josef de Souza, Bernard Mensah, Atakan Üner, Francisco Montero, Welinton ve Fabrice N’Sakala’nın hiçbirine ne imza parası ne de menajer komisyonu ödendi. Santrfor ve sağ bek transferlerini de en uygun maliyetlere bitirmeye kararlı olan Çebi, gerekirse transferin son günü olan 5 Ekim’e kadar bekleyeceğini belirtilyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI