Ahmet Nur Çebi'ye Büyük Tepki

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş’ın hakkını savunmazı gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş’ın hakkını savunmazı gündeme bomba gibi düştü. 

Ali Koç: “Pazar günü Beşiktaş – Fenerbahçe maçı var. Aynı güne Yenikapı’ya şampiyonluk kutlaması konuluyor. Bu nasıl bir zihniyet!”

Ali Koç: 6 Kasım’da Beşiktaş’ın penaltısı verilmedi

Ali Koç: “Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş – Trabzon maçında Berat’ın, Ghezzal’a yaptığı müdahale penaltıydı. Beşiktaş‘ın, Trabzonspor maçında penaltısı verilmedi. Beşiktaş, Ts maçını kazansaydı Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki puan farkı 4 olacaktı.”

İşte Ali Koç’un açıklamalarından öne çıkanlar;

“Cumartesi günü oynanan maçta yaşanılanlar, biz Fenerbahçelilerin tahammül sınırını aşmıştır. Bir takımın 38 yıl sonraki şampiyonluğu veya herhangi bir takımın şampiyonluğu bizi ilgilendirmez. Ancak hiçbir şampiyonluk, başka bir takıma dil uzatma hakkını vermez.”

“Son yıllarda Trabzon’u tutan devlet görevlilerin bunu açıkça sergilemeleri, açıkça şampiyonluk dilemeleri, bu camianın kendini ayrıcalıklı düşünmesine sebep oluyor. Türk futbolunu yönetenleri etkiliyor ve baskı altında bırakıyorsunuz.”

“Hangi takımın bakanını Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir maçlarında böyle gördünüz? Uzun vadede bu durum en çok Trabzonspor’a zarar verecek.”

“Trabzonspor uzun zaman sonra şampiyon oldu. 2010/11 sezonunda bize kaybettikleri şampiyonluğu hala hazmedemediler. TFF’nin özerkliği ve objektifliği tartışılır hale gelmekten çok ötede bir noktadadır. Başakşehir’e kaptırdıkları şampiyonluktan sonra da TFF’ye, sisteme, Başakşehir’e saldırıya geçmişlerdir.”

“Trabzonspor başkanı sahaya girmiş ve fiziki müdahalede bulunmuştu sadece 15 gün ceza aldı.”

“Alanyaspor maçında, Trabzonspor başkanı sahaya girmiş ve fiziki müdahalede bulunmuştu. En az 6 ay ceza alması gerekirken sadece 15 gün ceza aldı. Ben Fenerbahçe başkanı olarak bunu yapsaydım kaç maç ceza alırdım? 27 Eylül 2021… Trabzonspor-Alanyaspor maçı 1-1 bitti. Hakem Halis Özkahya, Trabzonlu bir oyuncuyu doğru bir şekilde oyundan ihraç etti. Trabzon cephesi aşırı saldırgan bir açıklama yaptı.”

“Trabzonspor’un o açıklamasından bir bölüm ‘Hırsızları barındıran, kollayan ve güçlendiren bu zihniyet. Yüzüne tükürüldüğünde “Ya Rabbi şükür” diyen bu insanlar ve Halis Özkahya yalnız değildir.’ Böyle bir açıklamayı sezonun 7. haftasında yaptılar. Niye böyle bir sert çıkış yapıyorlar biliyor musunuz? Bundan sonraki ilk iç saha maçları Fenerbahçe. Meşhur, Kim Min Jae’nin oyundan atıldığı maç. Son derece yetersiz bir hakem o maça atanıyor, orada neler olduğunu hepiniz biliyorsunuz.”

“Cüneyt Çakır, Galatasaray-Trabzonspor maçında Trabzonspor lehine penaltı vermedi diye tam 1615 gün Trabzonspor maçına atanmadı. Sizce diğer hakemler, bunu yapan güçten etkilenmiyor mu?”

“Trabzonspor’da yöneticilik yapmış Ömer Demir, TFF Temsilciler Kurulu Başkan Vekili. Meşhur Gaziantep maçında hakemleri soyunma odasında rehin tutan isim.”

“Trabzonspor’da yöneticilik yapmış Ömer Demir, TFF Temsilciler Kurulu Başkan Vekili. Meşhur Gaziantep maçında hakemleri soyunma odasında rehin tutan isim. 1 yıl men cezası aldı ama bugün geldiği konuma bakın. 6 aydan fazla ceza alan kişi buralarda görev yapamaz. Bu arkadaşı atıyorlar. Bu kişi, yeniden yargılama için TFF’ye başvuruyor ve bu kişinin sessiz sedasız şekilde dosyasını temizliyorlar.Bundan sonraki başkan olarak düşünülüyor bu arkadaş.”

“Adana Demirspor maçındaki penaltıya bir kişi penaltı diyemez. 3 hafta kala puan farkının 6’ya düşmesinden korktular. Sahaya girdiler, Antalyasporlu futbolcuların darp edildiği açıklandı. Normalde hakem maçı tatil etmeli. 2013-14 sezonunda Beşiktaş-Galatasaray maçı seyirci girdi diye tatil edildi. Beşiktaş’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verildi ve ayrıca hükmen kaybettiler. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı iptal ediliyor, tekrar kararı veriliyor ve Fenerbahçe’ye 3 maç seyircisiz cezası geldi. Dik duruşlarından dolayı Antalyaspor’u kutluyorum. Ben olsaydım takımı sahadan çekerdim. Antalyaspor son dakikalarda gol atsaydı orada neler olurdu?”

Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim süresi var. O tahkim süresi, bu maçta dolmamıştı

“Temsilci raporlarına bakmadan Trabzonspor’u 5 dakikada şampiyon ilan ettiler. Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim süresi var. O tahkim süresi, bu maçta dolmamıştı. Dolayısıyla, Beşiktaş bir başvuru yapabilir. Tahkim sonucu çıkmadan, bu ligi tescil edemezsin değil mi?” O sonuç çıkmadan, Antalyaspor maçının temsilci raporlarına dahi bakılmadan, yangından mal kaçırır gibi TFF, maç bittikten tam 5 dakika sonra, kutlama mesajı yayınlıyor.”

“İstanbul’da zaten köprüye başka takımın bayrağı asılmamalıdır.”

“Köprüdeki bayrak… Hangi sezon bitmeden bayrak köprüye asıldı? Göreceksiniz o bayrak en erken ve en uzun asılan bayrak olacak. İstanbul’da zaten köprüye başka takımın bayrağı asılmamalıdır. Bizim bayrağımız başka şehirde böyle asılıyor mu? Burada kayırma var desek yanlış mı söylüyor oluruz? Bu ne cüret. Bu ne skandal. Hangi lig bitmeden köprüye bayrak asıldı?”

Pazar günü derbi var.Trabzonspor kutlaması koyuluyor. Beşiktaşlılar maça giderken karşı karşıya gelse ne olacak?

“Pazar günü derbi var, Yenikapı’ya Trabzonspor kutlaması koyuluyor. Beşiktaşlılar maça giderken karşı karşıya gelse ne olacak? Cumartesi günü, pazartesi günü yapamaz mıydınız? Siz aklınızı mı yediniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz?”

“Hala 2010-11’deki Süper Kupa maçı için cevap veremediler. Beşiktaş ile başvurduk! Yazıklar olsun. İnşallah tez zamanda oradan ayrılırsınız, hepiniz! Korkuyorlar! Maça izin verirsek, 2010-11’i kabul etmiş olacaklarını düşünüyorlar. Sitenizde yazıyor.”

“Kendi sahalarındaki maçlarını İstanbul’a almak istiyorlar. Bu provokasyon değil mi? Beşiktaş şampiyon olacak, son maçını Trabzon’da oynayacak! Galatasaray böyle bir maçı Eskişehir’de oynayacak! Fenerbahçe, Bursa’da oynayacak! Böyle şey olabilir mi? Üzerine basa basa söylüyorum, TFF’nin T’si Trabzonspor için değil Türkiye içindir.”

“Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olduğu sürece toplantılara katılmayacağız.”

“Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olduğu sürece toplantılara katılmayacağız. Ahmet Bey’in şahsıyla problemim yok. Böyle bir pankarta izin veren kişi, kulüplerin başında olamaz.”

“Ben rahatsız olmayan Beşiktaş, Galatasaray taraftarı görmedim. Niye tebrik girmediler? Hadi biz kuş vs girmedik. Neden onlar ve pek çok takım tebrik girmedi? Değişecek, zamanla değişecek.”

Beşiktaşlılar Ali Koç'un bu açıklamalarının ardından sosyal medyada Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yönetimine büyük tepki gösterdiler

Ali Koç’un Beşiktaş’ın haklarını savunduğu basın toplantısı sonrası Beşiktaşlılar sosyal medyada Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yönetimine büyük tepki gösterdiler.

Beşiktaş eski başkan adayı olayı Ahmet Nur Çebi’nin sosyal medya hesabını ekleyerek yaptığı paylaşımda Ali Koç’un tüm dediklerine katıldığını ifade etti.

Besiktaspostasi.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI