Ajdin Hasic Beşiktaş'tan Ayrılıyor Mu?

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Hasic'e Kocaelispor talip oldu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Ajdin Hasic'e Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor talip oldu.

Siyah-beyazlılar yetenekli oyuncu için öncelikli olarak Süper Lig'de oynayabileceği bir kulüp arayışında.

7 Ekim 2001 tarihinde dünyaya gelen Ajdin Hasic, Dinamo Zagreb'in dünya futboluna sunduğu genç yetenekler arasında gösteriliyor. 

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun devre arasında olduğu gibi Atakan Üner'i kiralık olarak Ümraniyespor'a gönderdi.

Bosna Hersek U-19 Milli Takımı'nda çıktığı 12 maçta 3 gole imza atan Hasic, Bosna Hersek U-18 Milli Takımı'nda ise 9 maçlık periyodu 3 golle geçti. Bosna Hersek U-17 Milli Takımı'nda 14 maça çıkan yetenekli futbolcu, bu karşılaşmalarda ise rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 

Sol ayağını etkili kullanan 20 yaşındaki futbolcunun ana pozisyonu sağ kanat. Forvet arkasında da oynayabilen Hasic, Bosna Hersek U-19 Milli Takımı'nda kaptanlık görevini de üstlendi. 

1.77 boyundaki Hasic, 2019-20 sezonunda ilk devre sezon başından devre arasına kadar Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmıştı. 17 yaşında olduğu için söz konusu sezonun başında sözleşme imzalanamayan Boşnak futbolcuyla ilgili belirsizlik yaşanmıştı. Oyuncu, 2019-20 sezonunun devre arasında Ümraniyespor'a kiralanmıştı.

Boşnak futbolcu, siyah-beyazlılarla 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ajdin Hasic'in 2020-21 Sezonu Performansı

2020-21 sezonunda Beşiktaş formasıyla 13 resmi maçta görev yapan Ajdin Hasic rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI