Akhisarspor 1-3 Beşiktaş

Süper Lig'in 18. haftasının açılış maçında Beşiktaş, Akhisar deplasmanından 3 golle 3 puanı kaptı: 1-3...

Futbolseverlerin 24 gün süren lig hasreti sona erdi; Beşiktaş, Akhisarspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Öte yandan 21 kişilik maç kadrosunda en fazla 12 yabancı oyuncu bulundurma hakkı bulunan Akhisarspor, 21 kişilik kadrosunda 13 yabancı oyuncuya yer verdi. Futbol Disiplin Talimatnamesi'ne göre maç sonucunun Beşiktaş lehine 3-0 tescil edilmesi bekleniyor. Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 29'a yükselecek, Akhisarspor ise 17 puanda kalacak.

Beşiktaş 21. dakikada penaltı bekledi. Adem Ljajic, Lopes'in kısa düşen pasını kaptıktan sonra ceza sahasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ümit Öztürk devam dedi.

DORUKHAN UZAKTAN AVLADI!

23. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ljajic'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Dorukhan Toköz, bir süre topla ilerledikten sonra ceza sahası dışından çapraz pozisyondan attığı güzel şutla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

Akhisarspor 32. dakikada gole çok yaklaştı: Gelişen atakta Elvis Manu'nun pasında topla buluşan Regattin'in şutu savunma oyuncularından da sekerek direğin hemen üzerinden dışarı çıktı.

Burak Yılmaz'ın 45+1'inci Dorukhan ile girdiği verkaç sonrasında sol çaprazdan şutunu kaleci Fatih kurtardı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümü Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

BURAK YILMAZ'A TEPKİ!

Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı. 48. dakikada Quaresman'nın kullandığı duran topta Gökhan Gönül farkı 2'ye çıkardı.

AKHİSARSPOR OFSAYT'A TAKILDI

Akhisarspor'da sağ kanattan gelilen atakta savunma arkasına sarkan Cikalleshi, 60. dakikada yaptığı sert vuruşla topu filelerle buluşturdu ancak hakem Ümit Öztürk, pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle golü iptal etti. VAR incelemesi sonrasında da karar değişmedi ve Akhisarspor'un golü geçersiz sayıldı.

Cyle Larin, 75. dakikada ceza sahasında uygun pozisyonda topu üstten auta yolladı. Kanadalı oyuncu bu pozisyondan 1 dakika sonra sağ kanattan gelişen atakta Ljajic'in pasında altıpasta topla buluştu. Larin göğsüyle kontrol ettikten sonra yaptığı vuruşla farkı 3'e çıkardı.

Akhisarspor, 81. dakikada farkı 2'ye indirdi. Yeni transferlerden Sokol Cikalleshi Loris Karius'u mağlup etti ve skoru 3-1'e getirdi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş 3-1'lik galibiyete uzandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI