Al Musrati sürprizi

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Al-Musrati, sürekli transfer haberlerinin odağında yer alıyor.

Beşiktaş'ın Yıldızı Al-Musrati İçin Sürpriz Bir Transfer Gelişmesi

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Al-Musrati, sürekli transfer haberlerinin odağında yer alıyor. Son olarak, Brezilya ligi takımlarından Botafogo'nun Libyalı oyuncu için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Sürpriz bir transfer gelişmesi 

Beşiktaş'ın, oyuncunun kiralama bedelini ödeyip Haziran ayına kadar bonservisini alma hakkına sahip olmasına rağmen, Al-Musrati'nin işini 1 gün sonra bitirmesi kafaları karıştırmıştı.

Şimdi ise sürpriz bir talip çıktı. Brezilya Ligi takımlarından Botafogo'nun başına geçen Arthut Jorge'nin, Al-Musrati'yi istediği iddia edildi. ABD'li iş adamı John Textor'un sahibi olduğu Botafogo'nun, Libyalı oyuncu için Londra'da Beşiktaş'ın yöneticileriyle görüştüğü belirtiliyor.


Bu görüşme, Al-Musrati'nin geleceğiyle ilgili yeni bir boyut kazandırırken, oyuncunun Botafogo'da forma giyme olasılığı gündeme geldi. Özellikle Al-Musrati ile Arthur Jorge'nin daha önce Portekiz'in Braga takımında birlikte çalışmış olmaları, transfer spekülasyonlarını daha da güçlendiriyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI