Alimpijevic imzayı attı

Beşiktaş Basketbol Takımı, bu sezonki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Dusan Alimpijevic'in durumu hakkında resmi bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Basketbol Takımı, bu sezonki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Dusan Alimpijevic'in durumu hakkında resmi bir açıklama yaptı. Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Alimpijevic ile yeni bir sözleşme imzalandığını duyurdu ve sözleşmenin ikinci yılında EuroLeague çıkış opsiyonunun bulunduğunu belirtti.

Özkan Arseven, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş Emlakjet Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic ile karşılıklı olarak yeniden anlaşarak 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladık. Sözleşme şartlarımıza göre ikinci yılda EuroLeague çıkış opsiyonunu çıkış tutarında kulübümüz lehine iyileştirme yaparak Beşiktaş’ımızın çıkarlarını koruyarak anlaşmaya vardık. Önümüzdeki yıl EuroCup ve Süper Lig’de hocamız ile final oynayacak bir kadro kurmak için bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. Beşiktaş’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI