Allen Iverson'a Çanta Taşıttırdık

Bir dönem Beşiktaş forması giyen tecrübeli basketbolcu Cevher Özer, basketbol anılarını anlattı.

Cevher Özer Beşiktaş'ta forma giyerken dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketbolcularından biri olan Iverson'la birlikte forma giydiklerini belirttti. Bein Sports'ta yayınlanan programda anılarını anlatan  Cevher Özer,  Allen Iverson'dan ilgili şu sözleri dikkat çekti; 

"Allen Iverson, basketbol ikonu diyebileceğimiz bir isim. Dışarıdan çok havalı ve ulaşılamaz gözüküyor ama aslında çok samimi ve sıcakkanlı bir insan. Beklediğimden çok başka bir insan çıktı. Ben de egolu bir insan bekliyordum ama öyle değil."

"Bazı deplasmanlarda Allen Iverson'a malzeme çantasını taşıttırdık. Yani başka yapılabilecek bir şey var mı? Avrupa'da bir deplasman maçına giderken basketbol ikonuna malzeme taşıttırdık. Bizi gören insanlar garip garip baktıktan sonra fotoğraf çektirmeye başladı."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI