Amartey, Beşiktaş'a transferini açıkladı!

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gündemdeki isimlerden birisi de Daniel Amartey.

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Gelecek sezon kadrosuna güçlü isimleri katarak önemli başarılara imza atmak isteyen siyah beyazlılarda gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Bu anlamda Kara Kartal'ın gündeminde yer alan Ganalı stoper Daniel Amartey'den taraftarları heyecanlandıran paylaşım geldi. İşte detaylar...


Süper Lig devlerinden Beşiktaş bu sezon herhangi bir kupa başarısı gösteremezken siyah beyazlılar gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu anlamda siyah beyazlılarda gündeme flaş isimler gelmeye devam ediyor.

Beşiktaş'ta transfer gündemdeki isimlerden birisi de Daniel Amartey.


Son olarak Premier Lig'den düşen Leicester City'de forma terleten Ganalı stoper şimdilerde kulüpsüz.

Beşiktaş 28 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenirken, Amartey'den siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran paylaşım geldi.

KARTAL EMOJİLİ PAYLAŞIM

Sosyal medyada Amartey'in etiketlendiği paylaşımda futbolcunun isminin yanında "Kartal" emojisi yer aldı. Amartey bu gönderiyi sosyal medya hesabından paylaştı.


Beşiktaş'ın listesindeki Ganalı stoper bu sezon 20 Premier Lig maçında görev aldı. Oyuncu aynı zamanda ülkesi Gana ile Dünya Kupası'nda mücadele etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI