Andrea Petagna sürprizi

Beşiktaş için flaş transfer iddiası... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

3-4-3 sisteminin ideal forvetleri arasında gösterilen Andrea Petagna için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi. Napoli'nin satış listesine koyduğu 26 yaşında ve 1.90 boyundaki Petagna için Monza, Sampdoria ve Torino'nun devrede olduğu belirtildi.

3-4-3 sisteminin ideal forvetleri arasında gösterilen Andrea Petagna için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi. Napoli'nin satış listesine koyduğu 26 yaşında ve 1.90 boyundaki Petagna için Monza, Sampdoria ve Torino'nun devrede olduğu belirtildi.

Andrea Petagna Kimdir?

İtalya'nın Napoli takımında forvet mevkinde forma giyen Andrea Petagna, 30 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.90 cm boyunda ve 88 kilo olan Andrea Petagna, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 4 maça çıkan Andrea Petagna, 1 sarı kart ve hiç kırmızı kart görmüştür. Andrea Petagna, geçtiğimiz sezon 3 asist ve 0 gol katkısı ile oynadı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI