Andrei Ivan gerçekleri

Rumen basınına göre Beşiktaş, Andrei Ivan'i tranfser etmek üzere...

Rumen basınına göre Beşiktaş, Andrei Ivan ile ilgileniyor... Craiova Başkanı Ivan için 3 milyon euro'luk bonservis bedeli istiyor. İşte detaylar...

Rumenler Beşiktaş'a Andrei Ivan'ı yazdı... Rumen Digisport'un haberine göre kulübü Craiova'nın başkanı Mihai Rotaru, forvetin gitmesine izin vermeye hazır. Ancak sadece finansal talepler tatmin ederse. Başkan, futbolcusu için en az 3 milyon Euro istiyor.

Forvet oyuncusu, 2017 yılında Krasnodar tarafından 3 milyon euro karşılığında satın alındı. Ülke dışında oynadı. Ancak Rusya'da uyum sağlayamadı. 2019'e Romanya'ya dönmeden önce, Rapid Wien formasını giydi. Avusturya'da da kendini kabul ettiremedi.

Andrei Ivan bir kez daha kendini yurtdışına kabul ettirme şansına sahip olabilir. Beşiktaş, Ivan için bir teklif yapmaya hazır.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI