Antalyaspor, Gökdeniz Bayrakdar'ın Fiyatını Açıkladı

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Gökdeniz Bayrakdar için flaş gelişme...

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Gökdeniz Bayrakdar için flaş gelişme... Süper Lig takımlarından Antalyaspor, sezonu 8 gol ile tamamlayan Gökdeniz Bayrakdar'ın fiyatını artırdı.

Yabancı kuralı sonrası güncelleme

Körfez Gazetesi'nin haberine göre; Gökdeniz Bayrakdar için Başakşehir ve Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro isteyen Antalyaspor, yeni yabancı kuralından sonra Trabzonspor'un istediği oyuncunun fiyatını 3.5 milyon Euro olarak güncelledi.

En az 5 milyon Euro

Öte yandan Akdeniz ekibinin eski başkanı Ali Şafak Öztürk, yeni yabancı kuralından önce oyuncunun bonservis bedelini en az 5 milyon Euro olarak açıklamıştı.

Ne kadara transfer edildi?

Ali Şafak Öztürk, "900 bin TL’ye transfer ettik. Şu an değeri en az 5 milyon Euro. Milli Takım’ın 10-15 yıl forvetinde oynayacak" ifadelerini kullanmıştı.

TFF'den yabancı kuralı açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir de yabancı kuralıyla ilgili, Özdemir, Kulüplerimiz geçen sene ertelemiş olduğumuz yabancı kuralının 1 yıl daha ertelenmesini istiyor. Yönetim kurulumuzla değerlendireceğiz. Kulüplerimiz limitlerin arttırılmasını istedi. Birçok ekonomik kayıpları oldu. Bunu değerlendirmemizi istediler, bunu da değerlendireceğiz. Avrupa'da ülkeler 20 takımlı ligden 18'e düşmeye çalışıyor. Takvimler çok sıkışıyor. Biz 4 takım düşürmeye karar verdik. Kulüplerin talebi oldu, değerlendireceğiz. Yayıncı kuruluş tarafından ödenmesi gereken son taksit ödenmedi. Bugün itibarıyla hukuki işlemleri başlatacağız" şeklinde konuşmuştu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI