Antonio Salvador İstanbul’da

Portekiz'in Braga spor kulübü başkanı Antonio Salvador, bir arkadaşı ile önceki akşam Dünya kupası maçları için önce İstanbul’a geldi.

Portekiz'in Braga Kulübü Başkanı Antonio Salvador, bir arkadaşı ile önceki akşam Dünya kupası maçları için önce İstanbul’a geldi. Yeni bir hastane yapımı için saç uzmanı Serkan Aydın ile akşam yiyen Salvador, “Serkan Aydın'la güzel bir projemiz var. Önümüzdeki yıl birlikte çalışacağız” dedi. 

Serdar Saatçı'nın değeri en az 10 Milyon Euro! 

Salvador, sezon başında Beşiktaş'tan transfer ettikleri Serdar Saatçı'nın çok kısa bir sürede büyük patlama yapacağını iddia etti. Salvador, "Serdar kalitesine çok güvendiğimiz bir futbolcu. Bir kaç içinde A takımla birlikte kalitesini göstereceğine inanıyoruz. Serdar'ın değerinin birkaç yıl içinde en az 10 milyon Euro olacağını tahmin ediyoruz" ifadesini kullandı. 

Katar'a uçtu 

Antonio Salvador, İstanbul Boğazı'nı tekneyle gezdikten sonra Katar'da devam eden Dünya Kupası maçlarını yerinde izlemek için ülkemizden ayrıldı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI