Aradığınız Yöneticilere Ulaşılamıyor!

Beşiktaş kadın Voleybol Takımı sahipsiz kaldı.

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş kadın Voleybol Takımı sahipsiz kaldı. Sultanlar Ligi'nde 24 maçta sadece 1 galibiyet alan ve haftalar önecesinde küme düşmeyi garantileyen kadın voleybol takımıyla hiçbir yöneticinin ilgilenmemesi camianın tepkisini çekiyor. Takımda bazı oyunculara teklifler gelirken kulüp içinde de şaka gibi gelişmeler yaşanıyor. 

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın genç pasörü Göknur Silen'e 1. Lig ekiplerinden Bolu Belediyespor talip oldu. Ancak Bolu ekibi yöneticileri Beşiktaş Kulübü'yle defalarca temasa geçmek istedi. Hiçbir yöneticiye ulaşamayan Bolu Belediyespor yöneticileri araya eski yöneticileri koyarak en azından voleyboldan sorumlu yönetici olan Fatih Avşar'a ancak haftalar sonra ulaşabildi. Avşar da "Ben voleybol şubesinden sorumlu olarak gözüküyorum ama voleybolla Berkan Gocay ilgileniyor" yanıtını aldı. Gocay'ın da konuyla kendilerine geri dönüş yapmaması üzerine Bolu Belediyesporlu yöneticiler bu transferi rafa kaldırmak zorunda kaldılar. Bolu kulübünün yöneticileri transfer döneminin geçtiğini belirterek, 'Beşiktaşlı yöneticiler hem paramız yok, hem de kendilerine yapılan transfer teklifiune bile yanıt vermiyor'' serzenişinde bulundular. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI