Arda Turan hapis yatacak mı?

Futbolcu Arda Turan ve Şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan kavga mahkemeye taşınmıştı.

Futbolcu Arda Turan ve Şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan kavga mahkemeye taşındı. Hakkında cinsel taciz, kasten yaralama, korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahlı ateş etme, ve ruhsatsız silah taşıma gibi suçlamalar olan Arda Turan'a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Karar sonrası açıklama yapan Turan, Berkay Şahin'e tazminat davası açacağını söyledi.

BERKAY'A DAVA AÇACAK
Mahkeme sonrası Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına açıklama yapan Arda Turan, "Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım. Bunun içinde her türlü riski göze aldım. Hapis cezası almak uğruna davamdan asla vazgeçmedim. Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en yüksek tazminat davasını da açacağım." dedi.

NE OLMUŞTU?
Ünlü futbolcu Arda Turan, aralarında Burak Yılmaz'ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan'daki bir yere eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dediği iddia edildi.

Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Arda Turan hapse girecek mi?

Ünlü oyuncu Arda Turan ile popçu Berkay, geçtiğimiz yıl bir eğlence mekanında kavga etmiş,  Arda Berkay 'ın burnunu kırmıştı. Daha sonra Berkay Arda 'dan şikayetçi olmuş ve dava açılmıştı. 

Davanın karar duruşması bugün yapıldı ve Arda Turan hakkında hapis cezası verildi. Arda Turan'a cinsel taciz suçundan beraat verildi. Cinsel taciz suçundan beraat alan Arda , diğer suçlardan hapiss cezası aldı.

Buna göre kkasten yaralama ve ruhsatsız silah suçundan Arda Turan 2 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

ARDA TURAN HAPİS YATACAK MI?

Mahkeme, verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı. 

HÜKMÜN AÇIKLANMASINI GERİ BIRAKTI NE DEMEK?

Hükmün açıklanmasını geri bıraktı demek, sanık hakkında hükmolunan cezanın belli bir denetim süresi içerisinde sonuç doğurmaması, denetim süresi boyunca kasıtlı bir suç işlenmez ve yükümlülüklere uygun davranılırsa ceza kararının ortadan kaldırılması ve davanın düşmesine yol açan bir cezanın bireyselleştirilmesi kurumudur

Yani Arta Turan , denetimli serbestlik süresi boyunca bir suç işlemezse hapis yatmayacak. Süre içinde suç işlemesi durumunda hükmün açıklanması gelecek ve 2 yıl 8 ay hapis cezası kesinleşecek.

İDDİANAMEDEN

İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

İSTİNAFA GİDECEK

Hapis cezasına itiraz edilecek ve dava istinaf mahkemesine intikal edecek. Buradan çıkacak nihai sonuç ile kesin karar belli olacka.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI