Arjantin medyasından çarpıcı Gary Medel iddiası

Gary Medel'in Beşiktaş'la yolları ayrılıyor mu?

Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Gray Medel’in yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Devre arasından beri İngiliz ekibi West Ham United ile anılan Şilili yıldızın ismi zaman zaman Arjantin ekiplerinden Boca Juniors ile anılıyordu.

Beşiktaş, Gary Medel’i gönderecek mi?

Öte yandan Siyah-beyazlı yönetimin yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı yüksek maaş alan oyunculardan birisi durumundaki Medel’e iyi bir teklif gelmesi halinde bu oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vereceği de biliniyor. Kaptanı olduğu Şili Milli Takımı’nın Copa America 2019 hazırlık kampında bulunan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla ilgili olarak Arjantin basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Medel, Beşiktaş’tan ayrılacak

Arjantin’de yayın yapan Radio Genesis’teki Crack Deportivo adlı futbol programında konuşan Boca Juniors muhabiri Luis Fregossi, Medel hakkında önemli bir iddia ortaya attı. Fregossi’nin iddiasına göre Medel, Beşiktaş’tan ayrılarak Boca Juniors’a dönmek istiyor. Yine aynı gazeteci kulüpten bir yetkilinin bu oyuncunun transferinin an meselesi olduğunu ifade etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI