Arthur Masuaku İstanbul'da

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından Arthur Masuaku'yu transfer etti.

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından Arthur Masuaku'yu transfer etti. 

Siyah-beyazlıların transfer için West Ham United ile anlaşma sağladığı ve 28 yaşındaki futbolcunun İstanbul'a geldi. 

Masuaku, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta başarılı olmaya geldim. Beşiktaş taraftarlarının ateşli olduğunu biliyorum. Beşiktaş İngiltere ve Avrupa'da çok saygınlığı olan bir kulüp. Teklif yapıldıktan sonra çok düşünmeden 'Evet' dedim. En kısa zamanda Beşiktaş forması giymek istiyorum" dedi.  

Beşiktaş'ın, Demokratik Kongolu oyuncuyu İngiliz ekibinden 1 yıllığına kiraladığı ve Masuaku'nun yıllık ücretinin 800 bin Euro'luk kısmını West Ham'ın ödeyeceği aktarıldı.

Yıldız futbolcu sabah sağlık kontrolünden geçecek. 


Arthur Masuaku kimdir?

Kariyerinde 237 resmi maça çıkan Arthur Masuaku, 5 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. 11 kez Demekrotik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giyen Masuka, 2016 yılının Ağustos ayında, Olympiakos'tan West Ham United'a 7,1 Milyon euro karşılığında transfer oldu.

SOSYAL MEDYADAN SİNYALİ VERDİ!

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Arthur Masuaku, sosyal medya hesabından transfer sinyali verdi.

İşte o paylaşım


.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI