Atiba'nın Yerine Khedira

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta  yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da bu konuda alternatifli çalışma içinide olması dikkat çekiyor. Siyah-Beyazlılar; her ne kadar Ghezzal ve Rosier'in yanı sıra Cenk Tosun, Atiba ve Mensah'ın kalmasını istese de, alternatiflerini sürekli hazır tutuyor... Yalçın'ın asıl düşüncesi Atiba Hutchinson... Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta 38. yaşını kutlayan Kanadalı oyuncu emekli olursa ne yapacağının planlarını yapıyor. Ayrıca devam etse bile gelecek sezon en az 40 maçın 20'sinde dinlendirmeyi planladığı Atiba'nın yerine oyuncu arıyor.

GÜÇLÜ VE SAVAŞÇI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın önüne gelen sürpriz isimse Augsburg'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rani Khedira oldu. Alman Milli Takımı'nın önemli ismi Juventus'ta forma giyen Sami Khedira'nın kardeşi olan Rani 1.88'lik boyu, güçlü fiziği ve savaşçı özellikleriyle Almanya'da dikkat çeken bir ön libero. 2017'den bu yana forma giydiği Augsburg'ta 118 maça çıkan Khedira, 5 gol atarken, 4 de asist yaptı. Sergen Yalçın'ın 27 yaşındaki Khedira'nın izlenmesine devam edilmesini istediği öğrenildi.

Khedira kulüp kariyerinde 303 maçta 21 gol attı, 15 asist yaptı, 36 gole direkt etki etti.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI