Atiba'ya Irkçı Saldırı

Alanyaspor maçında 3 gole de katkı yapan Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson'a sosyal medyadan ırkçı saldırıda bulunuldu.

Alanyaspor maçında 3 gole de katkı yapan Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson'a sosyal medyadan ırkçı saldırıda bulunuldu. Beşiktaş İletişim ve Medya Sorumlusu Erol Kaynar, Atiba'ya ve ailesine ırkçı saldırıda bulunanlar hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Alanyaspor'u 3-0 yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta, bu maçın kahramanlarından birisi olan 39 yaşındaki futbolcu Atiba Hutchinson, maçın en çok konuşulan oyuncularından biri oldu. 

Ancak futbolcu için iyi yorumlarda bulunanların dışında ırkçı ifadeler kullananlar da oldu. Sosyal medyadan Kanadalı futbolcu için yapılan ırkçı yorumlara Beşiktaş sessiz kalmadharekete geçti. 

Beşiktaş İletişim ve Medya Sorumlusu Erol Kaynar, attığı bir tweet ile Atiba'ya ve ailesine ırkçı saldırıda bulunanlar hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Erol Kaynar, böyle ırkçı yorumlar yapanlar için "Sosyal medyada Atiba'ya ve ailesine ırkçı saldırıda bulunan insan müsveddesi hakkında hukuki işlemler başlatılmıştır. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız! Ve asla peşini bırakmayacağız, kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz." şeklinde sert sözler sarf etti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI