Avcı'dan flaş Quaresma kararı

Beşiktaş’ta birkaç gün içinde resmi sözleşmeye imza atacak Abdullah Avcı’dan Ricardo Quaresma’ya veto geldi.

Beşiktaş’ta birkaç gün içinde resmi sözleşmeye imza atacak Abdullah Avcı’dan Ricardo Quaresma’ya veto geldi. Portekizli yıldız da devre arasında Beşiktaş’tan ayrılmak için yönetime başvurmuş fakat hiçbir takımla anlaşamayınca takımda kalmıştı.

1 yıl daha sözleşmesi var

Siyah-beyazlı kulüple mayıs 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Quaresma’nın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı da merak ediliyor. Öte yandan takımın başına geleceği belli olan Abdullah Avcı’nın da yıldız oyuncu konusundaki görüşü netleşti.

Ricardo Quaresma, takımdan ayrılacak mı?

Sabah’ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı takımın kadrosunun gençleştirilmesi yönünde rapor sunan Avcı’nın 35 yaşındaki oyuncuyu istemediği ifade edildi. Beşiktaş yönetimi de tecrübeli oyuncuya teklif gelmesi halinde yaz transfer döneminde hemen satacak. Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Ahmet Ürkmezgil de yıldız futbolcu için, “Quaresma konusu bizim tasarrufumuzda değil. Hocamız Abdullah Avcı, Quaresma konusunda karar verecek olan isimdir. Avcı şampiyonluğa aç ve hırslı bir isimdir. Biz de genç ve aç bir kadro kuracağız” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI