Avcı'dan yönetime transfer raporu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, transfer listesini yönetime sundu.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, transfer listesini yönetime sundu. Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmak isteyen Siyah-Beyalıların transfer radarındaki isimler şöyle...

Avcı'nın raporu doğrultusunda transfere yön veren Beşiktaş, ilk olarak Rizespor’da kiralık olarak sezonu tamamlayan Azubuike için harekete geçti.

Kartal, bonservisi Mısır’ın Pyramids takımında olan 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 1 milyon 250 bin euro önerecek.

Beşiktaş'ın 100 bin, 150 bin, 500 bin ve 500 bin euro şeklinde 4 taksitte bitirmek istediği transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

YASİN ÖZTEKİN İÇİN GİRİŞİM

Etkili bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, daha önce G.Saray’da forma giyen Göztepeli Yasin Öztekin için İzmir ekibiyle temas kurdu. 

Ekonomik olarak fazla yük getirmeyecek oyuncular üzerinde duran Beşiktaş, 32 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euro bonservis istenince görüşmeler durdu. 

Sarı-Kırmızılı kulübün istenilen ücrette indirime gitmesi halinde, Yasin de Beşiktaş’a gelmeyi çok istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI