Avrupa medyasında gündem; Loris Karius

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius'un kötü performansı İngiliz ve Alman medyasında haberler olmaya devam ediyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Karius'un heyecanı, elektriği yok." sözleri İngiltere ve Almanya basınında yer aldı.

İngiltere ve Almanya spor basını, Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius hakkında Şenol Güneş'in söylediği sözleri manşetlerine taşıdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor maçı sonrası Loris Karius hakkında, "Karius yetenekli ama olmadı, tutmuyor şu ana kadar. Karius'un elektriği yok, heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var." ifadeleri, iki ülkenin basınında manşetlere çıktı.

KARİYERİ BÜYÜK DÜŞÜŞ İÇERİSİNDE

Loris Karius'un Liverpool'dan kariyerini tekrar ayağa kaldırmak için kiralandığı Beşiktaş'ta çok büyük bir formsuzluk yaşadığı ve Beşiktaş'ta da tutunamayarak kariyerine artık küçük kulüplerde veya ülkesinde devam edebileceği kaydedildi.

26 MAÇTA 37 GOL YEDİ

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e karşı yaptığı hatalarla Liverpool'un kupaya uzanamamasının en büyük nedeni olarak gösterilen Loris Karius, bu sezon Beşiktaş kalesinde çıktığı 26 maçta toplam 37 gol yedi ve sadece 5 maçta kalesini gole kapatabildi.

BEŞİKTAŞ, İKİ OPSİYONU DA KULLANMAYACAK

Beşiktaş'ın Liverpool'dan 1 milyon euro kiralama ücretiyle kiraladığı 25 yaşındaki Alman kaleci için 1.5 milyon euro karşılığı tekrar kiralama, 8 milyon euro da satın alma opsiyonu olmasına rağmen kullamayacağı ve Liverpool'a geri göndereceği bilgisi verildi.

Liverpol, Loris Karius'u 2016 yazında Mainz'dan 6.2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI