Aytaç Kılıç'a ziyaretçi akını

Beşiktaş camiasının sevilen kişilerinden Okan Kılıç'ın annesi Aytaç Kılıç yoğun bakımda...

Beşiktaş camiasının unutulmaz yöneticilerinden merhum Ferhat Özgen'in ablası, Divan kurulu üyesi Okan Kılıç'ın annesi Aytaç Kılıç geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılmıştı. 

Doktorlar, Şişli Kolan Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Aytaç Kılıç'ın durumu ciddiiyetinini koruduğunu belirttiler. 

Eski başkanlar Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören başta olmak üzere Beşiktaş camiasından birçok isim hastanede bulunan Kılıç Ailesi'ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Annesinin kalp yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü belirten Okan Kılıç, "Anemin durumu ciddiyetini koruyor. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Beşiktaş camiasından birçok kişi gerek ziyarete gelerek gerekse de telefonla arayarak bizi yalnız bırakmamaları en büyük tesellimiz oldu" dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI