Balotelli İçin Flaş Transfer İddiası

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna mutlak bir forvet kazandırmak isterken gündemine yeniden İtalyan golcü Mario Balotelli'yi almıştı.

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna mutlak bir forvet kazandırmak isterken gündemine yeniden İtalyan golcü Mario Balotelli'yi almıştı. Siyah-Beyazlıların İtalyan golcü için girişimlere başlayacağı esnada sürpriz bir rakibi çıktı.

Daha önce Inter, Milan, Manchester City ve Liverpool gibi takımların formasını giyen ve son olarak Brescia'da oynayan Mario Balotelli, yeni sezona kulüpsüz başlamıştı.

Büyük yeteneklerine karşın istikrarsız futbolu ve kaotik özel hayatı nedeniyle hiçbir kulüpten tam not alamayan Balotelli, sezonun 2. yarısında yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Şu anda İtalya 2. Ligi'den bir kulüpte çalışmalarını sürdüren Mario Balotelli için uzun süredir Beşiktaş'ın devrede olduğu biliniyordu. Teknik direktör Sergen Yalçın, golcü futbolcuyu veto etmesine karşın ilerleyen zamanlarda olumlu yanıt vermişti.

TRANSFERDE SÜRPRİZ GELİŞME

Brezilya'da Vasco da Gama, Mısır'dan Pyramids takımının da kendisine talip olduğu bilinen Mario Balotelli için yepyeni bir fırsatın ortaya çıktığı ifade edildi. Sky Sports, konu ile ilgili yazdığı haberde İtalyan golcüye İngiltere Championship takımlarından Barnsley'in talip olduğunu BİLDİRDİ.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Habere göre Barnsley kulübü yetkilileri Chien Lee ve Paul Conway, hem Balotelli hem de menajeriyle görüşmelere başladı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI