Bartosz Berezynksi gerçeği

Bartosz Berezynksi’nin 2017 yılının devre arasında Beşiktaş’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Bartosz Berezynksi’nin 2017 yılının devre arasında Beşiktaş’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. O dönemde Legia’da oynayan Polonyalı sağ bek için siyah-beyazlıların 2 milyon Euro teklif ettiği ama Beresynksi’nin Beşiktaş’a gelmek yerine Sampdoria’yı seçtiği bildirildi.

Şenol Güneş, Abate'yi yaşlı diye istemedi

O dönem Şenol Güneş’in, Milan’ın 33 yaşındaki sağ beki Ignazio Abate’yi reddettiği ortaya çıktı. Tecrübeli teknik direktörün yaşlı oyuncu istemediğini Başkan Fikret Orman’la paylaştığı öğrenildi.

Jeremain Lens ile Atiba, Mirin'e sahip çıktı

Beşiktaş’ın yeni transferi Isimat-Mirin takımla çalışmalara başladı. İstekli tavırlarıyla dikkat çeken Fransız stoperle Atiba ve Lens yakından ilgilendi. Çabuk adapte olan yabancılık çekmeyen Fransız stoperin cana yakın tavırlarıyla takıma kısa sürede alıştığı görüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI