Başkan yararına çalışan dernekler Beşiktaş'ı nasıl kemiriyor?

Beşiktaş kongre üyesi Salih Süllü, Beşiktaş'ta yandaş derneklerin yapılanmasını kaleme aldı. İşte beşiktaş'ta şeytanın aklına bile gelmeyecek sistemin ayrıntıları...

Beşiktaş kongre üyesi Salih Süllü, Beşiktaş'ta yandaş derneklerin yapılanmasını kaleme aldı. 

İşte Süllü'nün Beşiktaşlı taraftarların büyük ilgisin çeken 

1. Ahmet Nur Çebi iktidarının güvencesi olan ve sözde Beşiktaş yararına kurulmuş ancak Başkan yararına faaliyet gösteren derneklerde teşkilatlanma nasıl yapılıyor ve sistem nasıl işliyor, hadi beraber inceleyelim. 

2. İktidarda kalabilmenin ilk koşulu taraftarın stadyumda aleyhte bağırmasını önlemek. Demek ki ilk yapılacak iş taraftarı kontrol altında tutmak. Sonra seçimde oy kullanacak Genel Kurul Üyelerini kontrol almak gerekiyor. 

3. Bu iki ana unsuru kontrol altına aldıktan sonra sen ne kadar istersen o kadar süre Başkan olarak kalabilirsin. Şimdi bu iki unsuru nasıl kontrol aldıklarına bakalım. Adresimiz '' DERNEKLER'' , dernekleri kontrol altına alarak bir taşla iki kuş vurmuş oluyorlar. 

4. Derneklerin elindeki en büyük koz maç biletidir. Taraftar bilir ki normal maçlarda sorun olmaz ama derbilere bilet bulmak imkansızdır. Derbilere bilet alabilmek için derneğe üye olmak zorundasın. 

5. Peki derneğe üye olmak yeterli mi, kesinlikle hayır. Bundan sonra Dernek Başkanı ne derse onu yapacaksın, muhalefet olmayacaksın. İşte şimdi bilet sorunun çözüldü, artık derbiler dahil her maça bilet bulacaksın. Dernekteki görevliye T.C. kimlik numaranı atman yeterli. 

6. Dernekler bu organizasyonu bazen kendisi yapar bazı durumlarda taraftar gruplarının liderleri üzerinden yapar. Eğer bölgesinde dişe dokunur taraftar grubu varsa onun liderini bağlar ve bilet imkanını onun üzerinden pazarlar. 

7. Taraftarı bağladıktan sonra sırada Genel Kurul Üyeleri var. Beşiktaş Kulübüne üye olabilmek içi en az beş yılını doldurmuş iki üyenin kefaletine ihtiyacın var. Eğer bu kefalet iktidar yanlıları tarafındaysa korkma üyeliğin sorunsuz gerçekleşir. 

8. Dernekler kendilerine sağdık üyelerini çok rahat bir şekilde Genel Kurul Üyesi yapmaktadır. Bu sistemle muhalif olanların kulübe üyeliklerin önüne geçilmektedir. Lafın özü maçlara bilet ayarlayabilmek ve kulübe üye olabilmek için derneklere mecbursun. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI