Başkanlar buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Beşiktaş, Galatasaray , Fenerbahçe, ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti üzerine Çağaloğlu'ndaki valilik binasında bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Beşiktaş, Galatasaray , Fenerbahçe, ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti üzerine Çağaloğlu'ndaki valilik binasında bir araya geldi. Dört büyük spor kulübünün başkanları, bu hafta oynanacakları karşılaşmalar öncesinde İstanbul Valiliği’nde buluştu. Uzun süredir buluşmaları beklenen başkanlar, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti üzerine bir araya geldi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve 4 büyük kulübün çıkışta özlenen pozu verdi.

Tarihi anlar objektiflere yansıdı.

Görüşme sonrası çıkışta Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Ali Koç tokalaştı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da oldukça samimi görüntü çizdi.

Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından Vali Yerlikaya ile başkanlar çıkış yaptı. Valilikten çıkışları sırasında başkanlar samimi görüntüler verdi. Vali Ali Yerlikaya ile başkanlar daha sonra basın mensuplarına el sallayarak poz verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI