Basketbolda rezalet yönetim? Kartalhaber soruyor...

Kartalhaber.com özel haberi...

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı henüz teknik kadrosunu belirlemedi... Lig iki ay sonra başlayavcak ve diğer takımlar çoktan antrenörlerini belirledi, kadrolarını kurdu. Ama Beşiktaş yönetimi Kadın Basketbol Takımı'nda yangından mal kaçırır gibi işler yapıyor. 

Ama Beşiktaş Basketbol Şubemizin yöneticileri antrenör olmamasını belkide fırsat görerek , kendi kendilerine oyuncular ile görüşmektedir.Bununla da kalmayıp Beşiktaş’ın büyüklüğü sarsacak skandal olarak algılanacak nitelikte hareketler yapıyorlar. 

Kartalhaber uyarıyor! Burası Beşiktaş!

Henüz antrenörün olmadığı bir takım için transfer görüşmeleri yapılıyor. bu görüşmeleri kim hangi kriter ve yetkiyle yayor çok merak ediyoruz. 

Bu da yetmezmiş gibi transfer için görüştlen isimleri çok üzülerek söylüyoruz ki ezeli rakip yöneticileri belirliyor. 

Ezeli rakipten ayrılan ayrılan genç bir sporcu için eski kulübündeki görevli, Beşiktaş Kadın  Basketbol Şubesine bu oyuncuyu önermekte ve ‘’ 1 sene sizde oynasın sonrasında biz geri alırız ‘’  teklifi yapıyor. Bu transfer teklifi bile olumlu karşılanıyor. 

Beşiktaş büyük taştır beyler altında kalırsınız! Ezeli rakiplerin kendi kadrolarında düşünmedikleri genç oyuncuyu Beşiktaş’ta oynatarak 1 sene sonra kendi kulüplerine hazır dönmelerini düşünmeleri ve bunu Beşiktaşlı yönetici kılığı altındaki insanların kabul etmesi affedilmez bir hatadır. 

Bu olayın özeti ‘’Beşiktaş Bayan Basketbol takımının transfer listesini ezeli rakiplerimiz yöneticileri belirlemekte ve Büyük Beşiktaş camiasını oyuncularına basamak olarak kullandırmaktadı" 

Kartalhaber.com Beşiktaş Bayan Basketbol Şubesi yöneticilerine soruyor; 

1) Beşiktaş Kadın  Basketbol Şubesindeki nedensiz bekleyişin sebebi nedir? 

2) Beşiktaş Kadın Basketbol takımı için henüz anlaşılan bir antrenör yokken transfer görüşmelerini kim neye göre yapmaktadır? 

3) Beşiktaş Kadın Basketbol Şubesinin transferlerini şimdilik ismini açıklamayacağımız rakip camiaların yöneticileri mi belirleyecektir? 

4) Bu camialar sözleşme uzatmadıkları oyuncularını Beşiktaş’a getirmeye konusunda neden aracı olmaktadır? Buradaki çıkar ilişkileri var mıdır, varsa nelerdir? 

5) Beşiktaş Kadın Basketbol takımı diğer camialarının genç oyuncularını yetiştirecek bir misyon içinde midir ? 

6) Bu rakip camiaların yöneticileri genç oyuncularını Beşiktaş’a göndererek neyi amaçlamaktadır? 

7) Beşiktaş , diğer kulüplerin pilot takımı misyonu mu taşımaktadır? 

8) Beşiktaş Bayan Basketbol Şubesi yöneticileri transfer konularında yetersiz olduğundan mı rakiplerimizin yöneticileri bizim transferlerimizi belirlemektedir? 

9) Beşiktaş'ın altyapısından yetişip , kulübümüze hizmet etmiş genç oyuncularımızı takımdan gönderirken , başka camiaların genç oyuncuları yetiştirmek hangi Beşiktaş etiğine sığmaktadır?

Tekrar ediyoruz; Beşiktaş büyük taştır altında kalırsınız!!! 

Karatalhaber.com bu soruların yanıtlarını bekliyor... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI