Basketbolda yine hüsran

Beşiktaş'ta basketbolda yine kötü sonuç geldi.

FIBA EuropeCup Eleme turnuvasına yarı finalden başlayan Beşiktaş Emlakjet, Cholet grubunda ev sahibi Cholet'ye 93-62 kaybederek elendi. Cholet ise Pazar günkü final maçını kazanırsa Eurocup'ta oynama hakkını elde edecek. 21 top kaybı yapan Beşiktaş'ta Jordan Usher 16 sayı, Gediminas Orelik 13, Matt Coleman ve David McCormack 12 sayıyla oynadı. 

Beşiktaş maça çok iyi başladı ve 3. dakikada skoru 7-2'ye getirdi. Jordan Usher'in sayılarıyla 8. dakikada farkı 6 sayıya çıkaran Beşiktaş, top kayıpları sonucu 8-0'lık seri yedi ve ilk çeyreği 22-20 geride bitirdi. 

Cholet ikinci çeyreğe 12-2 ile başladı ve 4. dakikada farkı 12 sayıya (32-22) çıkardı. Beşiktaş savunması tamamen dağıldı, top kayıpları da artınca 9. dakikada Cholet 25 farkı (51-26) gördü ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

Üçüncü çeyrekte Beşiktaş maçı kazanma ümidini kaybetmiş görüntüsü verdi ve hücumda düzen dışına çıktı. 74-49 başlayan dördüncü çeyrekte sonucun belli olmasıyla iki takım da rotasyonu genişletti, karşılaşma 93-62 sona erdi. 

Basketfaul.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI