Batshuayi için Fenerbahçe iddiası

Forvet takviyesi arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ta oynayan Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Forvet takviyesi arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Michy Batshuayi'yi transfer etmek istiyor.  Süper Lig'in ilk hafta karşılaşmasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak sezona puan kaybederek başlayan Fenerbahçe, forvet transferi için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-lacivertli takım geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi ile ilgileniyor.

Batshuayi gündeme geldi
Habertürk'te yer alan habere göre; Kanarya'da gündeme son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Batshuayi geldi.

Yıldız isim Fenerbahçe'ye önerildi
Bonservisi Chelsea'de bulunan oyuncunun Fenerbahçe'ye önerildiği öğrenildi.

Görüşmeler yapıldı
İngiliz ekibiyle 1 sezon kontratı kalan Belçikalı forvet için görüşmeler yapıldığı kaydedildi.

Forma giydiği takımlar
2016'da 39 milyon Euro karşılığında Marsilya'dan Chelsea'ye transfer olan Batshuayi, Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi.

Geçen sezonki performansı
Michy Batshuayi, geçen sezon Beşiktaş'la ligde 33 maça çıkarken 14 gol attı ve 5 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI