Batshuayi İçin Flaş Transfer İddiası

Beşiktaş'ta gösterdiği etkisiz performans nedeniyle eleştirilen Michy Batshuayi için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, siyah-beyazlı takıma iyi bir başlangıç yapsa da daha sonraki haftalarda beklenen performansı yakalayamamıştı.

Bonservisi Chelsea'de bulunan Belçikalı golcüye flaş bir talip çıktı. Meksika Ligi'nin dev ekibi Tigres'nin, Batshuayi'yi gündemine aldığı iddia edildi.

İsrail menşeili 90min.com'un İspanya edisyonunda yer alan habere göre; Tigres Teknik Direktörü Miguel Herrera'nın forvet hattına takviye istediği ve kulüp yönetiminin bu doğrultuda iki ismi listesine aldığı kaydedildi.

Tigres'nin hedefindeki iki ismin Michy Batshuayi ve Fernando Beltran olduğu belirtilirken, Meksika ekibinin kiralama yöntemiyle transferi gerçekleştirmek istediği ifade edildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI