BB Erzurumspor-Beşiktaş... İlk 11'ler

Beşiktaş, Türkiye Kupası mücadelesinde Erzurum deplasmanında avantajlı bir skor arıyor.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında bugün TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor’la karşılaşacak. Önceki turda 24Erzincanspor’u eleyen Siyah - Beyazlılar, dün öğleden sonra maçın oynanacağı şehire gitti. Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın 19 kişilik kadrosunu açıklarken sakatlığı bulunan; Ljajic, Lens, Dorukhan ve Douglas’ın yanı sıra dinlendirilen Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Atiba maç kadrosunda yer almadı.

Avcı’nın devre arası kampına dahil etmediği Orkan Çınar ve Muhayer Oktay da Erzurum’a götürülmedi. Altyapıdan gelen; İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz ve Kartal Kayra Yılmaz ise Erzurum kafilesinde yer aldı.

Erzurumspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Kazım Karabekir Stadı’nda bugün saat 18.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılığını ise Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Kısal yapacak. A Spor'dan naklen yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Erzurumspor - Beşiktaş ilk 11'i belli oldu:

Erzurumspor: Kayacan, Ba, Merthan, Osman, Batuhan, Hasan, Rashad, Yusuf Emre, İbrahim, Jugurtha, Oltan

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Ruiz, Rebocho, Caner, Elneny, Oğuzhan, Diaby, N’Koudou, Umut Nayir

Karşılaşma saatinde Erzurum’da hava sıcaklığının eksi 8 derece olması bekleniyor. İki takım daha önce 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de oynanan mücadelelerde Beşiktaş, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılırken, ligin ikinci yarısında İstanbul’da oynanan maçtan gol sesi çıkmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI