Beşiktaş 0-3 Eczacıbaşı VitrA

Sultanlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde Beşiktaş kendi sahasında güçlü rakibi Eczacıbaşı VitrA, karşısında mücadeleden 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Sultanlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde Beşiktaş kendi sahasında güçlü rakibi Eczacıbaşı VitrA, karşısında mücadeleden 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. 

Misli.com Sultanlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşan Beşiktaş, kendi evinde oynadığı karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Birinci sette Sırp pasör Mirkovic’in dengeli oyunuyla Saliha 5, Melis 4, Beyza ve Yasemin 3’er sayı alırken Eczacıbaşı VitrA seti 25-7 kazandı. Üstünlüğünü karşılaşma boyunca sürdüren Eczacıbaşı VitrA, ikinci seti 25-9, üçüncü seti de yine aynı skorla 25-9 kazanarak skoru 3-0'a getirdi. 

Maçın en skorer ismi 15 sayıyla Saliha Şahin olurken, turuncu-beyazlılarda Melis 13, Yasemin de 12 sayıyla galibiyette rol oynadı.

Beşiktaş - Eczacıbaşı VitrA: 0-3

Salon: TVF Burhan Felek Voleybol Salonu

Hakemler: Tuncay Sevim, Aylin Nazire Turnaoğlu.

Beşiktaş: Rida, Sude, Seray, Ezgi, Sinem, Elif, Ece (L), Zeynep, Bengisu, Gökçe.

Eczacıbaşı VitrA: Mirkovic, Saliha, Yasemin, Melis, Fatma, Beyza, Melisa (L)

Setler: 0-3 (7-25, 9-25, 9-25)

Süre: 50 dakika (15, 18, 17)


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI