Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

Süper Lig'in 16. haftasında beşiktaş Vodafone Park'ta Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışını ilgilendiren dev maçta Beşiktaş, Trabzonspor’u konuk etti. UEFA Avrupa Ligi’nden beklenmedik bir şekilde elenen ve büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş üç puana uzanıp yarıştığı tek kulvar olan Süper Lig’de zirveye tutunmak isterken, yükselişteki Trabzonspor ise Beşiktaş’ı da devirerek şampiyonluk potasında oldukça iddialı bir konuma gelmenin peşindeydi.

Nefes kesen dev maçta gülen olmazken Beşiktaş 90+6’da beraberliği kurtardı. 2-2’lik skorla puanlar paylaşıldı. Baştan sona nefeslerin tutulduğu heyecan dolu maçta Trabzonspor, ilk yarının sonunda 45’te Rodallega ve ikinci yarının hemen başında 47’de Anthony Nwakaeme ile galibiyete uzandı. Beşiktaş ise 57’de Onazi’nin kendi kalesine attığı golle skoru 2-1’e getirdi. 90+6’da Mustafa Pektemek skoru eşitledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI