Beşiktaş 3-0 Denizlispor

Beşiktaş, Denizlispor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynanan maçta Denizlispor’u 3-0 yendi.  Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay geçen Siyah-Beyazlıların, Denizlispor ile karşılaştığı maçta golleri Larin, Aboubakar ve Ljajic kaydetti. Denizlispor’da Sagal’ın bir şutu direkten döndü. Siyah-beyazlı ekip, puan olarak lider Galatasaray’ı yakaladı. Denizlispor ise ateş hattından çıkamadı.

Maçta iki takımın da birer golü, Video Yardımcı Hakem (VAR) uyarısı sonrası iptal edildi. Beşiktaş’ın Cyle Larin ile bulduğu gol elle oynama, Rodallega’nın ağlara gönderdiği top ise ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Ligdeki galibiyet serisini üç maça çıkaran Beşiktaş, 11 günlük aranın ardından çıktığı karşılaşmada eski temposundan uzak bir görüntü sergiledi. Buna rağmen yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Beşiktaş, şampiyonluk yarışında yara almadı.

ARDI ARDINA GOLLER

İlk yarıda peş peşe bulduğu gollerle farkı bir anda üçe çıkaran Beşiktaş, daha sonra oyunu kontrol etti. Tempoyu fazla arttırmayan Beşiktaş, buna rağmen farkı arttıracak fırsatları da buldu. Ancak etkisiz son vuruşlar, Beşiktaş’ın maçı 3-0’la tamamlamasına neden oldu. Savunmada ise özellikle ilk yarıda topla çıkarken yapılan top kayıpları dikkat çekerken, konuk ekip bu hatalar sonrası yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Zorlu deplasmanda en azından bir puan parolasıyla gelen Denizlispor ise, ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Final paslarındaki hatalar ve son vuruşlardaki yetersizlik, konuk ekibin İstanbul’dan puansız dönmesine neden oldu. Soyunma odasına 3-0 yenik giren Denizlispor, ikinci yarıda oyun disiplininden uzak bir görüntü sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI