Beşiktaş, Afyon'u devirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 6. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde konuk ettiği Afyon Belediye SK karşısında zaman zaman zorlandığı maçı 80-75 kazandı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 6. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde konuk ettiği Afyon Belediye SK karşısında zaman zaman zorlandığı maçı 80-75 kazandı.

Beşiktaş bu sonuçla ligdeki 4. galibiyetini alırken, Afyon ise 4. mağlubiyetini aldı.

Maçın ilk 2 çeyreği oldukça dengeli geçerken, bu dakikalarda taraflar birbirine net bir üstünlük kuramadı ve siyah-beyazlılar soyunma odasına 39-37’lik skorla önde gitti.

Üçüncü çeyrekte daha etkili bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, zaman zaman farkı açarken, Afyon yine bir şekilde oyunun içinde kalmayı başardı. Ev sahibi ekip, ikinci devrede kontrolü elinde tutan taraf oldu ve rakibi karşısında taraftarı önünde hata yapmadı.

Beşiktaş‘ta Ivan Buva 24 sayı-12 ribauntla maçı tamamlarken, Jason Rich 7 sayı-5 asist, Kenan Sipahi 3 sayı-3 asist, Robin Benzing 16 sayı-3 asist, Samet Geyik 7 sayı-3 ribaunt, Kyle Gibson 6 sayı-3 asist ve Ömer Utku Al 10 sayı-2 asist yaptı.

Afyon‘da Cevher Özer 23 sayı-6 ribaunt yaparken, Marcos Knight 15 sayı-8 ribaunt, Jamelle Hagins 13 sayı-3 ribaunt, Frank Elegar 7 sayı-7 ribaunt ve Serkan Menteşe 13 sayı-2 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI