Beşiktaş 'Ahmet Çalık için Sen de Var Mısın?' Zincirine Neden Katılmadı?

Ankaragücü geçtiğimiz hafta geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık adına 21 Ocak Cuma günü, Ankara'da belirlenen okullara çikolata dağıtma kararı aldı.

Ankaragücü geçtiğimiz hafta geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık adına 21 Ocak Cuma günü, Ankara'da belirlenen okullara çikolata dağıtma kararı aldı. Sarı lacivertliler diğer tüm kulüplerinde katılması amacıyla sosyal medya üzerinden "Sen de var mısın?" diyerek akım başlattı.

Ankaragücü'nden "Sen de var mısın?" akımı

Ahmet Çalık için örnek bir davranış sergileyen Ankaragücü, sosyal medya hesabından "Her Cuma çocuklara çikolata dağıtan, acı kaybımız, Ankara'nın gururu örnek sporcu Ahmet Çalık adına 21 Ocak Cuma günü belirlenen okullarda çocuklarımıza MKE Ankaragücü spor kulübü olarak çikolata dağıtıyoruz" diyerek bir duyuru yaptı. Kulüp ardından da Bursaspor Kulübü'nü etiketleyerek, "Sen de var mısın?" tweet zincirini başlattı. Bursaspor da bu akıma katılarak Trabzonspor 'u davet etti.

Zincire Beşiktaş katılmadı

"Sen de var mısın?"  tweet zincirine Bursaspor, Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Yukatel Kayserispor ve Fenerbahçe katıldı. İzmir temsilcisi Altay da renktaşı Beşiktaş'ı etiketleyerek, 'Sen de var mısın?' diye sordu. Ancak Beşiktaş, Altay'ın çağrısına 12 saat cevap vermedi. Altay da bunun üzerine tweeti silerek, Adana Demirspor'a çağrı yaptı. 

Peki Beşiktaş bu etkinliğe neden katılmadı? Kulüpten aldığımız bilgiye göre, kulüpler resmi hesapları üzerinden bu tür kampanyalar yaptıklarında ortak karar çıkmasında fikir birliği sağladı. "Sen de var mısın?" tweet zinciri için öncesinde kulüplere bilgi verilip üzerinde ortak bir mutabakat sağlanmadığı için Beşiktaş sosyal medya ekibi bu zincire dahil olmadı.


Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI