Beşiktaş - Ajax Şifresiz Kanal İzle

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Ajax'ı konuk ediyor.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, C Grubu 5. maçında Ajax ile Vodafone Park'ta kozlarını paylaşırken karşılaşma Exxen'den naklen yayınlanıyor. Beşiktaş-Ajax maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı yurtdışındaki tv kanallarından takip ediyorlar. 
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş; 5. maçında bugün sahasında karşılaşacağı Ajax'ı yenerek ilk galibiyetini almak istiyor.
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax'ı konuk edecek.
Vodafone Park'taki karşılaşma bugün saat 20.45'te başlayacak ve maç Exxen'den naklen yayımlanacak. 
Bosnalı hakem üçlüsü yönetecek
Karşılaşmayı Bosna Hersek Futbol Federasyonundan Irfan Peljto yönetecek. Peljto'nun yardımcılıklarını Senad Ibrisimbegovic ile Davor Beljo yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Milos Gigovic olacak.
Beşiktaş - Ajax ilk 11'ler
Beşiktaş: Mert, Rosier, Montero, N'Koudou, Mehmet, Pjanic, Larin, Ghezzal, Alex, Vida, Umut Meraş
Ajax: Onana, Schuurs, Klassen, Neres, Gravenberch, Tadic, Macraoui, Martinez, Berghuis, Daramy, Tagliafico
Josef De Souza cezalı
Siyah-beyazlı ekibin deplasmanda Sporting Lizbon'a 4-0 yenildiği maçta kırmızı kart gören Josef de Souza, cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Rıdvan Yılmaz da bu önemli maçta oynamayacak. 
Ajax’ta 4 eksik var
Beşiktaş’a konuk olacak Ajax’ta 4 eksik bulunuyor. Hollanda ekibi; Edson Alvarez ile sakatlıkları bulunan; Mohammed Kudus, Sean Klaiber ve Maarten Stekelenburg’u dün İstanbul’a getirmedi. Hollanda temsilcisinde Jurrien Timber ise sarı kart sınırında bulunuyor. Timber bu karşılaşmada sarı kart görürse grubun son haftasında Sporting Lizbon ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI