Beşiktaş- Ankaragücü maçının hekim açıklandı

"Türkiye Kupası Yarı Finalinde Hakemler Belli Oldu: Beşiktaş-Anakargücü Maçında Kimler Düdük Çalacak?"


Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri netleşti. Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü, Trabzonspor'un ise Fatih Karagümrük karşısında sahaya çıkacağı müsabakalarda düdük çalacak isimler belli oldu.

Beşiktaş, ilk maçta golsüz berabere kaldığı rövanş mücadelesinde yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Bu kritik maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Öte yandan Trabzonspor, ilk maçı 3-2 kazandığı rövanş mücadelesinde çarşamba günü deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada ise düdük Cihan Aydın'a emanet edilecek. Aydın'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Hakan Yemişken yapacak. Turgut Doman ise dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI