Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig’in 2. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın'sız çıktığı sezonun ilk maçında Trabzonspor'u 3-1 yenen Beşiktaş Antalyaspor'u da mağlup ederek ikide iki yapmak istiyor.

Beşiktaş, Süper Lig’in 2. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın'sız çıktığı sezonun ilk maçında Trabzonspor'u 3-1 yenen Beşiktaş Antalyaspor'u da mağlup ederek ikide iki yapmak istiyor. Antalyaspor ise deplasmanda puan ve puanlar arayacak. Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden ve sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş ikinci hafta maçında Antalyaspor'u ağırlayacak.  Antalyaspor'da bu önemli maç öncesi koronavirüs şoku yaşandı. Ancak son yapılan testler sonrasında Akdeniz ekibi İstanbul'a geldi. İki takımda sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezonun Vodafone Park’ta oynanacak ilk karşılaşması saat 19.00’da başlayacak. Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. 

Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Welinton, N’Sakala, Hasiç, Atiba, Dorukhan, Mensah, Boyd, Larin

Antalyaspor: Boffin, Eren, Kudriashov, Veysel, Nazım, Hakan, Fredy, Bünyamin, Amilton, Doğukan, Jahovic

Beşiktaş ve Antalyaspor sezonun ilk haftasını galibiyetle tamamladı. Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerken, Antalyaspor evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yendi.

Trabzonspor maçında sakatlanarak shayı terk etmek zorunda kalan Oğuzhan Özyakup'un bu maçta oynamaması bekleniyor. 

Sergen Yalçın yerine Murat Şahin

Siyah-beyazlı ekipte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktığı için Trabzonspor maçında takımının başında yer alamayan teknik direktör Sergen Yalçın, karantina süresi devam ettiği için yarın oynanacak mücadelede de kulübede olmayacak. Yalçın’ın yokluğunda geçen hafta olduğu gibi yardımcı antrenör Murat Şahin, Beşiktaş’ın başında sahaya çıkacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI