Beşiktaş Arat hareketliliği

Beşiktaş’ta Denetim Raporu Açıklandı: 4 Milyar TL Faaliyet Zararı, Silinen Mailler ve İhalesiz Projeler!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, seçim sonrası yabancı bir firmayla anlaşarak Hasan Arat yönetimine yönelik bir denetim raporu hazırlattı. Yayınlanan raporda çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Bütçede Devasa Açık!

Denetim raporuna göre:
🔴 4 milyar TL faaliyet zararı,
🔴 2 milyar TL bütçe dönem zararı tespit edildi.

Bu zararların 2024 Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda kabul edildiği belirtildi.

İhalesiz Yapılan Stadyum Projeleri

Raporda, stadyumda yapılan çatı, zemin ve aydınlatma projelerinin ihalesiz gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Ayrıca, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çim yenileme çalışmalarında herhangi bir maliyet analizi yapılmadığı tespit edildi. Bilirkişiler tarafından maliyet araştırmaları başlatıldı.

Silinen E-Postalar Şüphe Uyandırdı!

📌 Ekim ve Kasım aylarında kulüp e-postalarına erişim sorunları yaşandığı,
📌 Şubat ayında kulüp bilişim sistemine dışarıdan sızma yapıldığı,
📌 Bazı önemli dosyaların ve e-postaların silindiği tespit edildi.

Serdal Adalı Açıklama Yapacak!

Denetim raporundaki bulgular, Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında detaylı bir şekilde ele alınacak. Başkan Serdal Adalı’nın raporla ilgili kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI