Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16  mücadelesinde Nanterre 92'ye elendi. 

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16  mücadelesinde Nanterre 92'ye elendi. 

Fransa'daki ilk maçı 9 sayıyla kaybeden Siyah-Beyazlı ekip, rakibine rövanş maçında da 60-62 yenildi ve bu sonuçla Avrupa'ya veda etti. 

Maç hücum anlamında oldukça tutuk başlarken, konuk ekip bu çeyrekte sadece 7 sayı bulabildi ve ilk çeyrekte siyah-beyazlılar 7 sayılık üstünlük yakaladı. Nanterre ikinci çeyrekte oyunda dengeyi sağlarken, Beşiktaş soyunma odasına 26-24’le önde girdi.

Üçüncü çeyrekte kontrolü eline almaya başlayan Fransız temsilcisi, son çeyreğe girilirken de skorda 44-40’la öne geçti ve tur için istediği avantajı maç boyunca elinde tutmayı başardı.

Beşiktaş‘ta Phil Pressey 17 syaı-5 ribaunt yaparken, Kyle Gibson 15 sayı-4 ribaunt, Ivan Buva 13 sayı-8 ribaunt ve Burak Can Yıldızlı 7 sayı-8 ribaunt yaptı.

Nanterre‘de Jeremy Senglin 18 sayı-7 ribaunt yaparken, Demetrius Treadwell 6 sayı-10 ribaunt, Lahaou Konate 7 sayı-4 asist ve Hugo Invernizzi 8 sayı-6 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 14-7
2. Periyot: 12-17
3. Periyot: 14-20
4. Periyot: 20-18

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI