Beşiktaş Basketbol Çiftliği

Beşiktaş basketbol şubesinde ardı ardına rezaletler yaşanıyor. Son yaşanan gelişme 'Yok artık, bu kadar da olmaz' dedirtti.

Beşiktaş basketbol şubesinde ardı ardına rezaletler yaşanıyor. Son yaşanan gelişme 'Yok artık, bu kadar da olmaz' dedirtti. 

Siyah-Beyazlı kulübün erkek basketbol takımında yer alan ve geleceğin yıldızlarından biri olarak belirtilen Kerem Kuthan Konan, TOFAŞ formasıyla mücadele etti. 

Beşiktaş'ın lisanslı oyuncusu olan ve siyah-beyazlı genç takımının yıldızlarından biri olan ve zaman zaman A Takımla birlikte zaman zaman idmanlara çıkan 16 yaşındaki genç yıldız çaktırmadan TOFAŞ'la saha çıkmasına izin verildi.  Kerem Kuthan Konan bu hafta sonunda Sırbistan'ın başkentinde düzenlenen Adidas NGT turnuvasında TOFAŞ formasını giydi. 

Genç oyuncunun pazar günü BLG Ligi'nde Türk Telekom'la sahaya çıkması gerekirken apar topar TOFAŞ'la birlikte turnuvaya gönderilmesi şaşkınlıkla karşılandı. 

Kerem Kuthan için menajerlerin devreye girdiği ve başarılı oyuncunun bu turnuvada görücüye çıkartıldığı iddia edildi. 

Beşiktaşlı taraftarlar yaşanan bu duruma "Basketbol şubesinde son birkaç yıldır ardı ardına rezaletler yaşanıyor. Beşiktaş'ın oyuncusunun nasıl olur da üstelik BGL Ligi maçı varken başka bir takımda forma giymesine izin verilir" tepkisinde bulundular. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI