Beşiktaş basketbolda tarihi rezalet... Tam 33 sayı!

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı kendi sahasında Dijon'dan 33 sayı fark yedi.

Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta evinde konuk ettiği Fransa‘nın JDA Dijon takımı karşısında 98-65’lik skorla kaybetti.

Beşiktaş Sompo Sigorta bu sonuçla 7. maçındaki 5. mağlubiyetini, JDA Dijon ise 5. galibiyetini aldı.

Maçın ilk devresinde dengeli bir skor ortaya çıkarken, üçüncü çeyrekte oyuna ağırlığını koyan konuk ekip, son çeyreğe girilirken 65-52’yle farkı çift hanelere çıkardı.

Son çeyreğin ilk dakikalarında fark 20’lerin üzerine kadar çıkarken, siyah-beyazlılar bu bölümde oyunun kontrolünü tamamen kaybetti ve rakibi karşısında savruk bir basketbol oynamaya başladı.

Maçın son 5 dakikasına temsilcimiz 83-56’lık skorla geride girerken, bu dakikalarda havlu attı ve kalan süre bir nevi formalite icabı oynandı.

Beşiktaş‘ta Toddrick Gotcher 8 sayı-2 ribaunt, Burak Can Yıldızlı 12 sayı-3 ribaunt, İsmet Akpınar 9 sayı ve Jordan Theodore 19 sayı-5 asist yaptı.

Dijon‘da Lamonte Ulmer 23 sayı-8 ribauntla oynarken, Richard Solomon 16 sayı-7 ribaunt, David Holston 15 sayı-13 asist, Alexandre Chassang 11 sayı-2 ribaunt ve Abdoulaye Loum 19 sayı-5 ribauntla oynadı.

1. Periyot: 19-17
2. Periyot: 18-21
3. Periyot: 15-27
4. Periyot: 13-33

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI