Beşiktaş basketbolu için herkes ayağa

Beşiktaş Basketbol Derneği Başkanı Turhan Koray, ligde kötü günler yaşayan basketbol takımına destek olunması için siyah beyazlı camiaya çağrıda bulundu.

Beşiktaş Basketbol Derneği Başkanı Turhan Koray, ligde kötü günler yaşayan basketbol takımına destek olunması için siyah beyazlı camiaya çağrıda bulundu. İşte Koray'ın açıklaması... 

"Beşiktaş basketboluna uzun yıllar; oyuncu, takım kaptanı ve devamında da idareci olarak hizmet etmiş bir kişi olarak erkek takımımızın bu sezondaki başarısız sonuçları ve ligin ilk yarısını son sırada tamamlaması tüm taraftarımızın yanı sıra beni, derneğimizi ve camiamızı fazlasıyla üzmektedir.

"Bu noktaya nasıl gelindi?" sorusunun cevapları mutlaka çok önemli ancak "Bu kaostan nasıl çıkılır, neler yapılmalı?" önceliğimiz olmalıdır.

Basketbol şubesinin yanlış ve plansız adımları, sürdürülemeyen projeler ve yanlış kadro mühendisliği; ülke basketbolunun temel taşlarından, hem kadınlarda hem erkeklerde bir ekol olan Beşiktaş'ı zarara sokmuş durumdadır. Ancak birlik, beraberlik ve ortak akılla bu sıkıntılı dönem şüphesiz aşılacaktır.

Ligin ikinci yarısı başlarken; yeni hoca ve oyuncu takviyeleriyle birlikte olumlu sinyaller gelmeye başladı. İkinci yarının ilk maçında Konyaspor deplasmanıyla birlikte artık her maç hedef maç haline gelmiştir. Alınan kötü sonuçlara bakmadan; taraftarın hem içerde hem dışarda takımla bütünleştiğini göstermesi, desteğini hissettirmesi, camianın kenetlenmesi takımımız için büyük bir motivasyon unsuru olacaktır.

Beşiktaş basketbolu mücadele ve hırs demektir. En kötü dönemde bile küllerinden doğmuştur. Arkamızdaki büyük miras ve tarihimizden güç alarak Beşiktaş Basketbol Derneği olarak takımımıza çok güveniyoruz. Takıma destek olmak için bundan sonra salonda olacağız. İhtiyaç duyulduğu zaman her türlü desteği vermeye hazırız. Takımımıza başarılar diliyoruz. 

Turhan Koray - Beşiktaş Basketbol Derneği Başkanı 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI